Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Quisutdeus avatar Quisutdeus 2 Точки

Записване в СофтУни с резултата от междинния изпит.

Колеги интересува ме следното:

Не съм внасял такса за изпита на 24 април, но се явих и взех междинния изпит. По новите правила се оказа, че с вземане на междинния изпит сме приети в СофтУни и тук идва въпроса - Ако студент като мен все още не е платил за крайния изпит как ще стане записването му и ще се брои ли, че е взел изпита или ще трябва да се яви отново, защото на 11.04.2016 получих мейл, че изпита на 24 за programming basics  e задължителен.

Благодаря предварително за информацията която евентуално бихте ми предоставили.

P.S.  Звънях на телефона за контакт на страницата на софтуни, но без резултат.

Тагове:
0
Programming Basics
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 668 Точки

Ами то не пречи и сега да си платиш. Верно таксата е двойно по голяма, но тези пари така или иначе ще ти се приспаднат от таксата за следващото ниво. Така че ако имаш намерение да продължаваш напред, нищо не губиш.

0
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Както каза колегата нищо не губиш, по добре си плати, защото Programming Basics е задължителен. Аз го разбирам така, като си взел Coding 101 си приет в Софруни, но без да вземеш Programming Basics  си за никъде. Не може да продължиш в Tech Module. Така, че плащай и успех на изпита.

0
ArmenPotourlyan+deleted! avatar ArmenPotourlyan+deleted! 488 Точки

Мисля, че ситуацията е следната:

Плащаш си за изпита на 24.04 Programming Basics и се явяваш. Ако не го вземеш, си приет с резултата от междинния изпит.

Доколкото ми е известно в Tech модула ще го направят пак този курс и пак ще можеш да се явиш. Ако си го вземеш на 24.04. - ти се счита като взет изпит за курса от Tech модула. За всеки случай аз така разсъждавам на базата на информацията, която ни дадоха.

0