Модули в SoftUni 3.0?
Здравейте,
Ровя се от известно време във форуми и горе долу добих представа за промените в SoftUni 3.0. Поправете ме ако греша. Караш приемен изпит, взимаш го - Tech Module, не го взимаш - Basic Module. Караш Tech Module-а 4 месеца и избираш една от 4-те професии. Тоест цялото обучение без приемния модул е около 2.5г.
Един от въпросите ми е, какво се изучава в част Fundamentals от Tech Module-а след като C# Basic e в подготвителни модул, а Advanced C#, OOP и др. са в C# Web Dev? Също така, виждам че някои курсове ги има във всички професии. Те ще се различават ли по някакъв начин?
В моя случай след като съм минал на теория Fundamentals, мога да запиша директно C# или Java, като повторя Fundamentals частите или изчакам DB Fundamentals. 2 въпроса: Защо не мога да запиша JS или PHP? И ако запиша Tech, плащам една такса за нивото и после още веднъж за про. модула или плащам такса за всеки един от 6-те части от про модула?
Ще използвам поста на колегата, за да не отварям нова тема.
От администрацията ми писаха, че след изпита в края на нивото Basic (или както се води вече) мога да прескоча Tech модула и да запиша директно C# Web Dev.
Дали знанията, получени в модул Basic, ще бъдат достатъчни, за да стартирам с модул C# Web Dev?
Малко се притеснявам дали няма да се хвърля в прекалено дълбоки води, ако пропусна Tech модула :)
Професията C# Web Dev започва с модула C# Fundamentals, който започва на 16ти Май. Ако имаш отличен резултат от изпита по Programming Basics не би трябвало да имаш проблем с материала. Курса Advanced C# е първия от модула C# Fundamentals и във него се продължава от там, където е свършил Programming Basics.
А тези от група януари и февруари които си взеха Programming Basics изпита кога почват Tech модула(JS HTML, PHP etc)?