Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Plami avatar Plami 372 Точки

Презентация за AIESEC

Здравейте колеги,

Тъй като имаше молба на редица от вас за представяне на студентската организация AIESEC в SoftUni, обсъдих с колегите и такава ще може да се осъществи. Те казаха, че могат да я направят когато ние пожелаем, може да бъде вечер или през деня.

Тези от вас, които се интересуват от AIESEC, моля да заформим една дискусия и да решим кога да стане това. Вариантите за представяне вечер не са много - може би всеки четен Петък или евентуално в Понеделник и Сряда преди вечерните лекции (примерно от 17:00). Всички Вторници и Четвъртъци мисля, че са заети със семинари.

Очаквам вашите коментари :)

Моля и няко

й от admin-ите да я постави като важна. Благодаря предварително!

Update: Ето и инфо с дата,час и място:

21.05.2014

17:00 - 18:00 (преди вечерните лекции)

зала Ballistic (доколкото знам все още е свободна, ако не ще ползваме малката стаичка)

И се надявам да се съберем повечко хора. Членовете на AIESEC са много готини. ( http://aiesec.bg/ )

Поздрави и захващайте домашните, че няма време :)

 

Тагове:
4
Общи приказки
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
Best Answer

Би трябвало да бъде съгласувано и с екипа, ако вече не е, иначе на мен вариантът преди лекциите ми допада като час.

Темата има смисъл да се развива, маркирам я както пожелахте. 

P.S: Междувременно сайтът на AIESEC Bulgaria гръмна след пускането на темата, ако някой от форума го е хакнал, моля да си признае... :)

Fatal error: Call to undefined function qtrans_getSortedLanguages() in /home/aiesecbg/public_html/national_website/wp-content/themes/aiesec-bg-1013/header.php on line 81
3
Plami avatar Plami 372 Точки

Благодаря ти! Аз със сигурност не съм го хакнала, но може би има доста заинтересовани :D А колегите от AIESEC са готови и когато кажем, ще направят презентацията.

0
zontak avatar zontak 457 Точки

Аз съм ЗА.Ще ми бъде интересна тази презентация.Записал съм се за лекциите в вторник и четвъртък.. такаче от вторник до петък ще съм в София ако има вариант само да не е Понеделник ще присъствам ;)

1
MilushK avatar MilushK 44 Точки

И аз съм ЗА и подкрепям идеята за презентация през деня. Записан съм за групите от вторник и четвъртък, но не ми пречи, ако презентацията е през деня в някой друг ден. :) 

Поздрави!

1
Plami avatar Plami 372 Точки

Хубавото е, че има заинтересувани от представянето на студентската организация AIESEC. Част от проектите на организацията е организирането на IT професионални стажове в бъдеще и се надявам да се съберем повече от 3-ма (с мен :D).

Ориентировъчно като дата на провеждане на събитието - след SofUni конференцията (16,17,18.05), може през седмицата преди 24-ти (19.05 - 23.05), тъй като след това вече ще е изпита ни по Java. Щом се сте ок с такъв час на провеждане ще проуча кога ще е свободна залата.

Поздрави!

3
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Предполагам никакво решение за точна дата и час не се очертава още :?

0
Plami avatar Plami 372 Точки

Чакам да ми потвърдят датата. Най-вероятно ще е на 21.05 преди вечерните лекции. Наков каза, че ако случайно е заета голямата зала, ще ни отворят малката стаичка.

Като има инфо, ще пиша :)

3
Plami avatar Plami 372 Точки

Може вече да махнем темата :)

Samuil.Petrow

0