Поправка на изпита
Здравейте :) Искам да попитам кога ще бъде поправката на днешния изпит ? Благодаря
Здравейте :) Искам да попитам кога ще бъде поправката на днешния изпит ? Благодаря
Т'ва днеска май беше някаква поправка... ако не се лъжа.... ма ша та излъжа. Мисля, че следвашия приемен е чак Август. И все пак... някой по-запознат да каже.
Мисля че другия месец има изпит, който е групата от март. И аз се интересувам от тази тема, че днес много се изложих. Ще чакаме някой по-запознат да ни сподели информация.
Не знам... аз реших 3 (първа,втора и четвърта) задачи и пак не мога да вляза. Ебаси ташака за 10т. :(
В Tech Module ще учим Fundamentals и ще има изпит, тоест пак на Programming Basics. Който не си харесва оценката от днес се явява на този изпит и си я поправя, а който си я харесва му остава днешната оценка. Изпитът до колкото знам не се плаща влиза в цената на Tech Module. https://softuni.bg/curriculum
Като този изпит ще има в края на първата част на Tech Модула(края на юни).Ще бъде безплатен.
Имам един въпрос на Coding 101 получаваме ли кредити и оценка или този изпит е само за прием?
И още един въпрос това с бонусите като предаване на домашни в judge ходене на всички събирания на ментора ще се имат ли в предвид или вече не важат ?
Ако се дават кредити и оценки за coding 101 кога би имало отново изпит?
Мисля че Coding 101 е само за прием, а кредити дава programming basic
Благодаря за отговора!
Ако е така няма да има смисъл да ходя на поправка на coding 101 където имам 450/600 защото дне изкарах 450/500
И все пак изчакай някой колега да потвърди това, което написах за всеки случай, За да не съм се объркал и да не те подведа без да искам.
За мен е логично Кодинга, който стана приемен изпит да не дава кредити, а programming basic ,който е първи от Tech модула, той да дава, но знае ли човек
Изчакай и други мнения за всеки случай.