Loading...
Andrey87 avatar Andrey87 3 Точки

Питане за задача 03.Strawberry от изпита на 24.04.2016

Здравейте колеги, 

реших задачата с рисуването на ягодата, като няй-вероятно може и по друг начин, с моя вариант пак става, но когато я пусна в judje ми дава 0 точки, а минава нулевите тестове. След като говорих с всички квестори в залата, никото един от тях не можа да ми даде обяснение защо става така, ако някой може да ми даде обяснение ще му бъда благодарен :) Ето и кога : 

http://pastebin.com/Bx1nKJyf

Лек ден на всички и успешна седмица :) 

Тагове:
0
Programming Basics 26/04/2016 09:57:22
Thenis avatar Thenis 219 Точки
Best Answer

В първия for ти е грешката

for (int i = 0; i < n / 3; i++)

Трябва алгоритама да ти е:

for (int i = 0; i < n / 2-1; i++)

Проверих и ми даде 100/100.

ЕДИТ: Това е така защото когато делиш на три с числа по-големи от 9 ще ти даде един ред по-малко.

7
25/04/2016 12:16:45
Andrey87 avatar Andrey87 3 Точки

Благодаря колега, 

не ми се вярва направо как съм го пропуснал frown Но ми е странно да не  ми даде никакви точки, все пак входните числа са само нечетните до 17. Но както и да е, ще се ходи на поправка. 

Благодаря пак за бързия отговор :) 

0
NikolayRogchev avatar NikolayRogchev 12 Точки

Според мен изполваш прекалено много плейс холдъри и каунтъри, което увеличава шанса за грешка доста. Ето моето решение http://pastebin.com/V0cfi56v

0
25/04/2016 15:56:25
simeon10 avatar simeon10 218 Точки

Колега, ще те помоля да качиш кода в PasteBin/Github и да дадеш линк. Темите и коментарите по форума са предвидени за обсъждане на въпроси/предложения/идеи/коментари и т.н., не за код.

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.