Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

[JS Frameworks][AngularJS] Поправителен изпит - март 2016

Не помня на лекциите да се е споменало нещо по-конкретно, а и по форума не намерих информация по въпроса.

Тъй като съм от преден випуск, за мен този изпит се явява поправка. Скоро видях, че има публикуван график за защитите на 8-ми, затова днес отидох да питам каква ще е процедурата. Изглежда който е в моето положение ще трябва да се яви на следващата дата. 

Въпросът е - какво ще представлява поправката? Миналата година беше под формата на изпит за 6 часа. Пак ли ще е така, или ще се защитава Issue Tracker проекта?

2
JavaScript Applications
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Фил, не мога да повярвам, че не са те допуснали на изпита на 8-ми. Много хора се явяват на повишителни/ поправка с редовните изпити на следващите випуски.

Аз лично в първите две нива доста попивах от теб и беше страхотен ментор на много от хората, които четат във форума. Ти беше и част от очарованието на Софтуни за тези нива. Винаги онлай, винаги страхотна помощ и винаги в час. Като добавим и твоя github :), в който винаги намирам едни от най-перфектните решения на засукани проблеми, допълните видеа на упражненията, които правеше на курсовете, които ни води, си един от най-ценните участници в обучението на нашия випуск. 

За мен да те допуснат на 8-ми е най-малкото, което може да се направи в замяна на твоята всеотдайност и положен труд, освен ако няма някаква конкретна причина и този изпит да се различава от другите. Както и да е, когато и да се явиш -Успех!

3
26/04/2016 22:23:52
malkstor avatar malkstor 348 Точки

Здрасти Фил,

Няма да има изпит, само защита на Issue Tracker проект. Това за 8-ми, по-нататък нямам идея.

2
27/04/2016 10:42:23
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Някаква официална информация ще има ли по въпроса? Последното, което дочух, е че ще бъде изпит, а не защита на проект.

2
Innos avatar Innos 419 Точки

Здравей Фил,
разпитах за въпроса, поправката е на 18ти и ще бъде изпит - по тип като този по JS Applications.

2