Тech Module след Java Fundamentals ?
Тъкмо мина изпита по Java Fundamentals и по старата програма сега трябваше да подължа OOП и КПК, обаче сега до колкото знам трябва да избера коя професия да продължавам за да реша дали искам да карам двата курса на Java или на C#. Обаче разбрах, че мога да запиша и Теch Мodule-a сега, и да го карам преди да избера с коя професия да продължавам. Та въпросите ми са следните :
1. Мога ли наистина да продължа в Ориентировъчния модул сега вместо ООП и КПК на Java или C#, и ако да - къде да се запиша, защото не ми излиза такова предложение.
2. Как стои въпроса с парите, след като вече съм платила за Fundamental модула по старата програма, който включваше ООП и КПК - ще се прехвърлят ли парите към Tech module-а или отделно трябва да плащам?
Бонус въпрос - Кога е поправката на Java Fundamentals и къде да се запиша?
Едно питане относно "Бонус въпроса" и "Бонус отговора"... :)
Гледам, че Inspiration Lab, за момента е свободна за 8ми. Защо пак изпита ще е вечерен? Има хора които пътуват и вероятно, част от тях, са на работа на следващия ден...
Не съм сигурна какъв е капацитета на Inspiration Lab, но ако няма да ни събере за поправителния, няма ли да събере поне хората от отворения курс, така че и двата изпита да са сутринта?
Поздрави
Благодаря за бързия отговор, има ли краен срок в който трябва да отида да се запиша? Тоест, мога ли петък да отида или трябва възможно най-скоро?
Лек ден
Поправката най-вероятно ще е безплатна, което значи че само трябва да се запишете.