Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Konan avatar Konan 13 Точки

Тech Module след Java Fundamentals ?

Тъкмо мина изпита по Java Fundamentals и по старата програма сега трябваше да подължа OOП и КПК, обаче сега до колкото знам трябва да избера коя професия да продължавам за да реша дали искам да карам двата курса на Java или на C#. Обаче разбрах, че мога да запиша и Теch Мodule-a  сега, и да го карам преди да избера с коя професия да продължавам. Та въпросите ми са следните :

1. Мога ли наистина да продължа в Ориентировъчния модул сега вместо ООП и КПК на Java или C#, и ако да - къде да се запиша, защото не ми излиза такова предложение.

2. Как стои въпроса с парите, след като вече съм платила  за Fundamental модула по старата програма, който включваше ООП и КПК - ще се прехвърлят ли парите към Tech module-а или отделно трябва да плащам? 

 

Бонус въпрос - Кога е поправката на Java Fundamentals и къде да се запиша?

7
Fundamentals Module
simeon10 avatar simeon10 218 Точки
Best Answer

1. Да можеш. Отиди на рецепцията и там ще ти помогнат. По принцип хората, които сте от Fundamentals курса от 2.0 по подразбиране продължавате C# или Java и за това нямаш опция за Tech модула.

2. Плащането ще бъде прехвърлено към модула, който запишеш.

Бонус отговор: Поправката е на 8ми Май, часа вече го има в календара на залите.

 

@ihristov22 - Programming Fundamentals е новото име на Programming Basics. На хората, които са го изкарали преди, оценката ще им се признае. Иначе да, курса е на C#.

1
stela.iv avatar stela.iv 115 Точки

Едно питане относно "Бонус въпроса" и "Бонус отговора"... :)

Гледам, че Inspiration Lab, за момента е свободна за 8ми. Защо пак изпита ще е вечерен?  Има хора които пътуват и вероятно, част от тях, са на работа на следващия ден...

Не съм сигурна какъв е капацитета на Inspiration Lab, но ако няма да ни събере за поправителния, няма ли да събере поне хората от отворения курс, така че и двата изпита да са сутринта?

Поздрави

0
Konan avatar Konan 13 Точки

Благодаря за бързия отговор, има ли краен срок в който трябва да отида да се запиша? Тоест, мога ли петък да отида или трябва възможно най-скоро?

Лек ден

0
simeon10 avatar simeon10 218 Точки

Поправката най-вероятно ще е безплатна, което значи че само трябва да се запишете.

0
ihristov22 avatar ihristov22 28 Точки

И  тук само да допълня въпроса на колежката за Tech модула, от програмата се вижда, че първия курс е Programming Fundamentals, като въпроса ми е дали на C# ли ще се провежда?

0
EyubDjelil avatar EyubDjelil 9 Точки

Моите въпроси : 

От изпита на 23-ти имам 110 точки(в judge ми вади 100 интересно защо). Това означава ли, че съм го минал?

Ако да - имам желание да си повиша оценката на 8-ми. Евнтуално ако сега съм го взел изпита, за този изпит на 8-ми трябва ли да платя пари. 

От Разград съм и този час за изпит ми бърка в здравето , след 22 няма автобус за прибиране. Освен за Варна в 00 ч. Чак на сутринта има редовни. 

И последен Въпрос след Fundamentals , сега на къде?  Какви курсове предстоят  - аз съм избрал какво искам да науча ( Java ). По програма са Advance C#,КПК,ООП. 

0
kaloyannikov avatar kaloyannikov 531 Точки

по първия въпрос => Почти съм сигурен , че си минал на фона на oбщото представяне на изпита.

по втория въпрос => Тази поправка мисля ,че ще бъде безплатна.

по третия въпрос => Предстои Java/C# Fundamentals - курсовете в тях са еднакви 

  • Аdvanced Java / C#
  • OOP part 1
  • OOP part 2

Другия вариант е да запишеш Tech Module.

1
27/04/2016 15:09:55