Teamwork and Personal Skills май 2014
Колеги нали утре е първата лекция, но не видях никъде да пише от колко часа???
Колеги нали утре е първата лекция, но не видях никъде да пише от колко часа???
"Инструменти за управление на проекти" - има ли домашно към тази тема?
Днес на лекцията Теодор Куртев каза че ще ни изпратят имейли за началото на курса с часа. Доколкото разбрах трябваше днес (08.05) да се разпратят писмата, но май ще остане за утре. Иначе каза че най вероятно лекцията ще е следобед към 18:00 Така че остава да чакаме за потвърждение
Колеги,
Ще използвам вече създадена тема, за да си задам въпрос, чийто отговор вероятно го има някъде по видеа-та, но се надявам някой да ме улесни...
Срока за създаване на блог и github профил (или подобен) е тази и следващата седмица, а курса Teamwork and Personal Skills е до края на семестъра. Това означава ли, че сроковете са такива, че да проявим сериозност и да имаме време да напълним със съдържание страниците си? Т.е. реалните им преглед и оценяване ще се случат някъде чак към края на семестъра?
Благодаря!
Не мога да ти отговоря с точност, но според мен още след изтичането на срока за предаване (за блога още сега след 1-2 дни) ще можем и да ги оценяваме, доколкото знам си е класическата схема - ние сами да си ги проверяваме един на друг. Поправи ме ако бъркам.
Това, което ме навежда на мисълта, че оценяването няма да е сега, е текста в заданието "Your blog should be active at least few months". Няма как заданието да е на три седмици, а тепърва направен блог - на месеци.
Освен това, със сигурност съдържанието ще е по-качествено, ако качваме (примерно) най-интересните си домашни с обясненията им в момента, когато сме ги създали, отколкото набързо сега да си нахвърляме някакъв стар код, за който вече сме забравили през какви перипетии сме минали.
Няма домашно