Колко кредити дават за март 2016 ?
Здравейте колеги
Исках да попитам колко кредити е максиммума за курса март - 2016. Защото имам като оценка 5.86 и само 3 кредита.
Благодаря много и успех :Д .
Здравейте колеги
Исках да попитам колко кредити е максиммума за курса март - 2016. Защото имам като оценка 5.86 и само 3 кредита.
Благодаря много и успех :Д .
И за Януари ли са 3?
И за Януари са 3, но уж по новата програма кредитите трябва да са различни и най - вероятно ще има някакъв ъпдейт на по - късен етап.
https://softuni.bg/trainings/1297/programming-basics-january-2016
Ако не греша кодинга дава 3 бейсикса 6
Има ли някой който да е получил повече от 3 кредита?
Да отбележа че и на двата изпита имам 450 точки.
Някакви обърквания са станали, понеже аз и на кодинга и на бейсикса имам над 5(пълен брой кредити), а имам 3 кредита :(
Мда, май всички сме на по 3 кредита. But we want more !
Така излиза и аз имам 3 :)
Би трябвало с оценка над 5 кредитите за Programming basics да бъдат 9?
Аз съм от февруарската група и с максимален брой точки имам 3 кредита, така че най- вероятно са ги направили по 3, а като почнем да учим вече по същинската програма в Тех Модула ще дадат кредити ако минем по- задълбочено C# Advance
Това не е много коректно ,защото аз съм от Януари и съм карал 4 месеца и вземам 3 кредита ,а хора който са карали 1 месец пак вземат 3 кредита .Няма логика това!
А и защо тогава трябваше да се явяваме на Programming Basic като в Тех модула нещата пак ще са същите с малки разлики?
Можеше да си взема кредитите от Coding 101.
Нека изчакаме и да видим.
Значи днес ходих до СофтУнито да попитам за тези кредити.Преди малко ми се обадиха и ми казаха че максимум кредитите са 3 независимо дали си взел Coding 101 или Programming Basic.Според тях двата изпита са еднакви и затова получаваш кредитите който се полагат за Coding 101.На въпроса ама ние учихме и Програминг Басик ми отговориха той се учи в Тех модула.Ама как так????Аз съм от Януари и съм учил част Програминг Басик.Ако искаш да си получиш кредитите за този изпит трябва да се явя пак в Тех Модула и да изкарам съответния резултат.Това е доста несправедливо според мен не знам все пак учихме 4 месеца и ни преравняват с тези който учат 1 месец.
Аз мисля че единственото което губят колегите от Януари и Февруари е забавянето с 1-2 месеца в учебния план за тях. До колкото знам тези който са изкарали максимум на 24-ти, в Tech Modulе могат да не се явят на този изпит и ще им се сметне старата оценка(и тогава вече ще получат необходимия брой кредити). За тези който са изкарали по малко от максимума, това забавяне дори е плюс, понеже имат шанс да си повишат оценката. Така че въпросното повтаряне, за едни може да е скучно, но за други да се окаже доста полезно.
Мерси много за бързия отговор
За да не отварям ново тема пише че има сертификат за този курс а аз все още нямам
Сертификатите излизат в профила от една до няколко седмици.