Какво следва след Java Fundamentals при невзет изпит при Софтуни 2.0 -> 3.0
Здравейте колеги. Поради всичките дискусии софтуни 2.0 -> 3.0 порадиха някой въпроси относно новата програма. На 23-ти април беше изпита по "Java Fundamentals" и за съжаление не съм се справил добре с изпита. Дали защото не бях достачно подготвен или изпита си беше трудничак, какво следва след това, ако не мога да се явя на поправителния през месец май. Разбрах че има по-късен изпит, а това ще попрече ли на преминаването ми в следващия курс и дали накрая ще трябва пак да се явявам на "Java Fundamentals" изпита. Другото което е тъй като съм по 2.0 програмата и направо ме прехвърли на джава след промяната, а аз искам да се занимавам с C#. Дали е възможно да се прехвърля или трябва да си избера от "Tech Module" (което как става ? ). Искам да отметна само че съм взел успешно изпита по "Programming Basics" който беше февруари по софтуни 2.0. Извинявам се, ако това е грешното място, но за първи път пиша в форума.
Благодаря. Ако не греша, ако се запиша в Tek module не държа изпит, докато не си избера един от езиците, иначе как става самото записване? от софтуни ще ми пратят емайл или трябва аз да си избера от някъде до в някакъв срок.
Няма да имаш изпити ,а само екипни проекти.
За другия въпрос най-добре пиши на пощата на СофтУни или се обади .
Аз имам друг въпрос. Ако решим да продължим с Java, пак ли трябва да караме курса Java Fundamentals? Или в Java Advanced (както се казва вече курса) ще се учат други неща?