Няколко въпроса относно СофтУни 3.0 и прословутия Tech module
Здравейте ,имам доста неясноти относно преминаването ми в новата програма на СофтУни и провеждането на Tech module.Силно се надявам най-накрая някой да ми изясни как точно стоят нещата.
1. Успешно преминах Programming Basics - декември 2015 .
2. След това се записах за Fundamentals , където преминах Java Fundamentals март 2016 и Teamwork and Personal Skills март 2016.
Това е за мен ,сега въпросите,на които се надявам да получа отговор :
1. Какви възможности имам за продължаване напред ? До колкото разбирам ,мога да си избера директно професия или Тех модула.
2.Има ли някакви изисквания ,които трябва да покривам за да избера директно професия ?
3.Има ли някакви изисквания ,които трябва да покривам за да избера тех модула ?
4. Относно Tech module ,какво ще съдържа в крайна сметка ? Каква ще е продължителността на курса? Как ще се образува крайната оценка ? Колко кредити ще дава ?
5. В програмата за Tech module виждам ,че ще има както лекции ,така и упражнения . Ако запиша модула онлайн ,какви ще са упражненията за мен ? Ще има ли запис на упражненията на редовните студенти ? Като цяло ,какво ще се изисква от онлайн студентите за успешното преминаване на курса ?
Предварително благодаря ,на човека който успее да отговори на въпросите ми ! :)
Весели празници !
Благодаря за бързия отговор !
Искам да те попитам още нещо . Понеже за сега клоня към Тех модула ,ако го запиша оценката от C# Basics ,ще важи ли за Programming fundamentals или ще трябва да го карам на ново ?
А тези които са взели Programming fundamentals (C# Basics), когато са кандидатствали в Софт Уни, трябва ли да държат изпит и през юни ?
Например аз ходих на изпит през януари и се записах за Fundamentals през март, вчера заявих, че искам да продължа в Tech module
Не, който е взел бейсикса му се счита оценката.