Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Stefan94 avatar Stefan94 21 Точки

Няколко въпроса относно СофтУни 3.0 и прословутия Tech module

Здравейте ,имам доста неясноти относно преминаването ми в новата програма на СофтУни и провеждането на  Tech module.Силно се надявам най-накрая някой да ми изясни как точно стоят нещата.

1. Успешно преминах Programming Basics - декември 2015 .

2. След това се записах за Fundamentals , където преминах  Java Fundamentals март 2016 и Teamwork and Personal Skills март 2016.
Това е за мен ,сега въпросите,на които се надявам да получа отговор :

1. Какви възможности имам за продължаване напред ? До колкото разбирам ,мога да си избера директно професия или Тех модула.

2.Има ли някакви изисквания ,които трябва да покривам за да избера директно професия ?

3.Има ли някакви изисквания ,които трябва да покривам за да избера тех модула ?

4. Относно Tech module  ,какво ще съдържа в крайна сметка ? Каква ще е продължителността на курса? Как ще се образува крайната оценка ? Колко кредити ще дава ?

5. В програмата за Tech module  виждам ,че ще има както лекции ,така и упражнения .  Ако запиша модула онлайн ,какви ще са упражненията за мен ? Ще има ли запис на упражненията на редовните студенти ? Като цяло ,какво ще се изисква от онлайн студентите за успешното преминаване на курса ?

Предварително благодаря ,на човека който успее да отговори на въпросите ми ! :)
Весели празници ! 

Тагове:
3
Въпроси за SoftUni
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6847 Точки

Здравей,

 

Най-вероятно във вторник ще получиш мейл, където ще трябва да избереш група за някоя от възможностите, които имаш. Вероятно ще избираш между C# професия и Java професия.

Tech модулът най-вече го предлагаме на хората, които идват от Programming for beginners (Coding 101). Разбира се не е изключено и ти да го караш, ако желаеш. Там се включва Programming fundamentals (C# Basics) и след това изучаване на ниво да се направи един малък проект на всяка една то предлаганите от нас професии. Продължителността на модула е до септември тази година.

Както Tech, така и останалите два модула, включват и лекции и упражнения. За онлайн формата на обучение ще има видеа с решения на някои от задачите то упражненията.

За да преминеш Tech модула, трябва да си изкарал Programming fundamentals (C# Basics по старому), както и да си направил проект с отбора си на някоя от четирите технологии.

 

Поздрави,

Иван

3
Stefan94 avatar Stefan94 21 Точки

Благодаря за бързия отговор !
Искам да те попитам още нещо . Понеже за сега клоня към Тех модула ,ако го запиша оценката от C# Basics ,ще важи ли  за Programming fundamentals или ще трябва да го карам на ново ?

0
momopetrov avatar momopetrov 35 Точки

А тези които са взели Programming fundamentals (C# Basics), когато са кандидатствали в Софт Уни, трябва ли да държат изпит и през юни ?
Например аз ходих на изпит през януари и се записах за Fundamentals през март, вчера заявих, че искам да продължа в Tech module

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6847 Точки

Не, който е взел бейсикса му се счита оценката.

4