Programming Basics януари 2016
Къде изчезнаха материалите за Programming Basics януари 2016?
Бихте ли ги качили отново моля.
Къде изчезнаха материалите за Programming Basics януари 2016?
Бихте ли ги качили отново моля.
Това е кеширана информация, свали си необходимите материали, защото скоро и това няма да има ;)
В youtube със сигурност ги има всичките.
Под материали нямам предвид само лекции.
Всичко е абсолютно същото като във февруарския курс.
И аз забелязах, че ги няма.Материалите са същите като във февруарския курс, само лекторите са различни, от там ще ги гледаме :)
Би било добре наистина да се върне. Във всяко писмо и на доста места на сайта насърчават да се преглеждат предходните курсове. Ок, аз си избрах курса от януари 2016. Свикнах да си го разцъквам през сайта. Сега трябва видеото да го вадя от youtube, а другите ресурси да ги търся из другите курсове. Няма логика, всичко друго обучение стои в архив, изведжън Programming Basics януари 2016 == Няма такова обучение. (edit: вече го има)
Тъпо е малко, аз съм от януари и искам да си преговооря някой неща, даа си покрия пропуските,,,,,,,,, но ни махнаха видеата, Сега гледам от февруарската група и там е добре-обяснено пък и мисля,че е по-добре да гледаш лекции на различни лектори, Всеки лектор си има различен метод на обяснение, избираш си този който на теб ти е най-добре и можеш по лесно да усвоиш материяла.
Сетиха се да ги върнат
https://softuni.bg/trainings/1297/programming-basics-january-2016
Беше ми от голяма полза. Мерси!