Скриптър или програмист ?
Здравейте,
Напоследък все повече се търсят хора с начални познания по програмиране и логика. Напливът е най-вече в онлайн маркетинговите проучвания, който почнаха да набират скорост в последните 5-10г. Мисълта ми е какъв опит трупат хората които се наемат на позицийте за онлайн скриптинг специалист?
Поздрави,
Инж. Георгиев
Благодаря за бързия и точен коментар!
Поздрави,
Инж. Георгиев
Според мен, без да имам опит, без да се захванеш с истинско програмиране (истински проект с тийм лидер, със синиър девелъпъри в екипа, консултанти...) ще научаваш нещата адски бавно (ако въобще има някаква градация). Щом търсят хора с базови познания, значи няма да се използват адвансд решения, така си мисля аз. Струва ми се малко машинописка професия. Въобще не се обръщай на там. Пак казвам, това си е мое мнение, изградено върху проста логика, без никакви претенции, че е правилна :)
Благодаря за бързия и точен коментар!
Недей да се дразниш толкова, на колегата a.angelov му прави чест, че е решил да посочи една очевидна и лесна за поправяне грешка. Повечето (сред които и аз) биха игнорирали правописни грешки, първо - защото не ни пука особено, второ - за да избегнем жлъчни коментари от рода на 'grammar nazi'.
Освен това същата забележка важи и за позиций.