Loading...
Martotko avatar Martotko 88 Точки

Скриптър или програмист ?

Здравейте, 

Напоследък все повече се търсят хора с начални познания по програмиране и логика. Напливът е най-вече в онлайн маркетинговите проучвания, който почнаха да набират скорост в последните 5-10г. Мисълта ми е какъв опит трупат хората които се наемат на позицийте за онлайн скриптинг специалист? 

Поздрави,

Инж. Георгиев

Тагове:
1
Общи приказки 30/04/2016 12:20:37

Благодаря за бързия и точен коментар!

Поздрави,

Инж. Георгиев

0
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Според мен, без да имам опит, без да се захванеш с истинско програмиране (истински проект с тийм лидер, със синиър девелъпъри в екипа, консултанти...) ще научаваш нещата адски бавно (ако въобще има някаква градация). Щом търсят хора с базови познания, значи няма да се използват адвансд решения, така си мисля аз. Струва ми се малко машинописка професия. Въобще не се обръщай на там. Пак казвам, това си е мое мнение, изградено върху проста логика, без никакви претенции, че е правилна :)

0
30/04/2016 13:11:36
enevlogiev avatar enevlogiev 1168 Точки

Благодаря за бързия и точен коментар!

Недей да се дразниш толкова, на колегата a.angelov му прави чест, че е решил да посочи една очевидна и лесна за поправяне грешка. Повечето (сред които и аз) биха игнорирали правописни грешки, първо - защото не ни пука особено, второ - за да избегнем жлъчни коментари от рода на 'grammar nazi'.

Освен това същата забележка важи и за позиций.

1
30/04/2016 13:24:17
enevlogiev avatar enevlogiev 1168 Точки

За онлайн анкети ли говориш?

Ако отговорът е да - то тогава се трупа толкова опит, колкото и при качване на снимки във фейсбук - става въпрос за разни нацъквания.

Ако не - може ли да дадеш пример какво е 'онлайн скриптинг специалист'?

0

За онлайн анкети става въпрос и аз съм на мнение, че става въпрос за нацъквания.

-1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.