Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
rado84 avatar rado84 1 Точки

Някой да познава JavaScript? За Firefox.

От доста време се опитвам да намеря добавка или някакъв начин, който да забрани на браузъра да отваря повече от един инстанс, но удрям на камък. Наскоро ми казаха да съм напишел джаваскрипт файл, който да забранява това, само че аз нямам абсолютно никаква идея какво да пиша вътре. Никога не съм учил джаваскрипт, а пък с оригиналната джава така и не се разбрахме, когато се опитвах да я уча, така че съм много бос в това отношение.

Та, молбата ми е ако може някой да напише въпросния скрипт.

 

А ми трябва да забраня многото инстанси, защото нашите като седнат на компа, после винаги се оказва, че са наотворили сто прозореца и РАМ-та е отишла над 80% и в същото време реват и плюят браузъра, че не им отварял това, което искат.

-7
Общи приказки
rado84 avatar rado84 1 Точки

Един въпрос: какво според теб има общо скриването на табовете със забраната за стартиране на повече от един прозорец? Поне да беше прочел какво питам...

-3
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

оо извинявай, но не съм разбрал какво искаш. В отговор на твоя въпрос ето следната тема https://support.mozilla.org/bg/questions/985066. Също така се научи на ползваш търсачки. Двата линка, които съм ти дал ми отнеха точно 1 минута да ги намеря. Не е нужно някой друг да ти предоставя нещата, които ти трябват наготово. Относно, някой да ти напише скрипт наготово само ще ти кажа, че си объркал форума. Тук можеш да получиш помощ, как сам да се научиш да си пишеш скриптове. ;)

2
04/05/2016 20:47:48