Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей, не знам какъв е проблема с архива, но може би не е от теб, щом си проверила преди това домашни и не е показвало грешка, значи не е от твоя страна.
Колкото до оценяването.. Смятам че наистина не е правилно да се дават високи оценки на всички. Така те губят смисъла си. Всеки трябва са за себе си да оцени даденото домашно. Аз лично когато проверявам, независимо от оценката, давам лично мнение и ако имам идея как да се подобрят нещата, накратко обяснявам.
Предпочитам коментара да е по - дълъг, защото така си личи, че дарения проверяващ наистина се е поинтересувал и е дал честно мнение. Идеята е да сме справедливи и да няма хейт, защото все пак това са основи на Фотошоп. Някои хора са по-напреднали от други и тяхна работа е да обяснят нещата, за да може цялата група да прогресира.
Начи като цяло .. аз бих оценила нещата с 8 - за тези които са изпълнени по елементарно и 10 за тези които са направени добре. Но тъй като в лекцията се спомена да не бъдем гадни + това се споменаха изискванията - 2 картинки .. сложени на един документ, нещо по темата и т.н. Така че да .. но наистина .. става безмислено това оценяване. А може би по натам стават по трудни неща и там .. вече няма да стоят така нещата с оценяването.
Ще видим по натам :)
Благодаря! :)
Здравей, по въпроса със счупения архив. Аз също попаднах на това домашно, не е проблема в теб а в самия архив. Човека, който си е пратил домашното е счупил нещо. Аз опитах да поправя архива чрез RAR Repair Tool, но отново не става. Лошото е, че в платформата не е направено да се прескача домашно, защото в противен случай трябва да се даде оценка 0 (тъй като домашното е недостъпно), а пък самото то може да е много хубаво.