Teamwork and Personal skills - крайна оценка. Защо имам 0 часа за Successful teamwork?
Здравейте,
днес си видях оценката по Teamwork and Personal skills, но там пише, че имам 0 часа по Successful teamwork. Защо е така? Имам предадена екипна работа, вижда се в уикипедия, че имам принос и знам от съотборниците си, че са давали оценки. Как така имам 0 часа за Successful teamwork? Предполагам, че тези 0 часове са се отразили и на оценката ми. В профила ми в графа отбори виждам единствено оценките, които аз съм дал на съотборниците си като естествено аз нямам оценка понеже не мога да се оценя сам, но така ли трябва да е?
@gdurankiev Да се възползвам от коментара и да кажа къде другаде има подобни грешки за промяна:
1) В сертификата по Структури от данни има графа "Helpful Links", която не знам дали погрешка е там или трябва, но според мен е излишна и затова я споменавам (като часове пише 0). Както така и при темата "Advanced Tree Structures - Part II" часовете също са 0.
2) В сертификата по TWPS също има 2 графи с по 0 часа - "EU CodeWeek 2015 Introduction" и "Successful teamwork". Курсът е от септември 2015.
3) В сертификата от курса по ООП Ноември 2015 0 часа има в графите - "Lab - Defining Classes" и "Workshop - Logger", както като в този по структури от данни има графа "Useful Information" с отново 0 часа.
Това са грешките, който аз намерих. :)
Здравей,
Оправени са, промените ще се отразят върху сертификатите скоро
В описаните грешки има 2 вида поправки - лекции, които имат 0 часа, а трябва да имат 2/4 и лекции, които не трябва да са в сертификата. И двата вида поправки са нанесени, така че в сертификатите ще липсват Lab - Defining Classes, Workshop - Logger, Useful Information, EU CodeWeek 2015 Introduction, Helpful Links.