въпрос относно Advanced Java
Искам да попитам тези ,които сме решили да запишем Java и сме минали материала сега от последната инстанция на курса , ще трябва ли да преповторим в новия Advanced Java oт 16 май ?
т.е да се явим отново на изпит , да правим екипен проект , домашни и т.н?
EDIT:
Беше ми отговорено в email , който е доволен от оценката си няма нужда да го кара наново.
Ами това което аз виждам ,че е различно е че има лекция за стекове и опашки и за асинхронно програмиране , иначе другото ми се вижда същото , но просто самите лекции са разцепени по друг начин. Ако бъркам може някой да ме поправи.
Материала до голяма степен се препокрива (освен двете лекции допълнителни теми които колегата спомена).
Истината обаче е, че курса е предвдиден (уж) за хора минали през Tech модула, които не са карали Java Fundamentals по старата програма, а само са се запознали отгоре отгоре с езика. За нас които сме в някакво заварено положение би трябвало да ни признаят оценките от изпитите.
Признаваме ви оценките, да. Все пак, ако сметнете, че нещо ви е убягнало от материала, по-добре да преминете отново през курса. Този път ще има много повече упражнения с много задачи и то такива със сложност близка до изпитната.