Първа част от Tech Module
Първата част на Tech Module изглежда същата като тази, която минахме в Programming Basics - Февруари. Това значи ли, че тези, които сме взели изпита можем да я пропуснем ?
Първата част на Tech Module изглежда същата като тази, която минахме в Programming Basics - Февруари. Това значи ли, че тези, които сме взели изпита можем да я пропуснем ?
Ако си се записал за Tech Module, ще трябва да се явиш. Материала, който ще вземем не е същият като в Programming Basics, ще навлзем по-надълбоко в нещата и ще учим нови неща, който в Programming Basics не сме ги учили. Другото което е в наша полза е като вземеш изпита ти дават 6 кредита, (ако събираш кредити). Изпита влиза в цената на модула, не виждам проблем да отидеш и да го решиш, малко ще са по-трудни задачите в сравнение с Programming Basics, но тепърва ни предстой да минем материала. Дано съм ти помогнал с отговари ми.
Тук се бъркаш май. Явно си от март. Ти си минал Coding 101 (което вече в последствие стана basics). Programming basics, за който говори v.angelov покрива материала от първата част в тех модула.
biser.stoev Аз съм от Programming Basics January, не съм карал Coding 101, влязох в Софтуни с изпита от Programming Basics. Кое по-точно бъркам?
В първата част от тех модула ще се учат неща от сорта на стрингове, ламбда изрази, linq, речници и 1 тема за класове и обекти. Единствената разлика от материала, който януари и февруари групите са карали мисля е, че ще има 1 лекция за гитхъб.
П.П.: Ако на изпита, който си карал си имал работа с листове и матрици, то първият изпит от модула ще е същият :)