Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Упражнения и домашни с онлайн магазин изграден от фирма - добра или лоша идея?

Здравейте,

Наскоро баща ми закупи от фирма онлайн магазин за своя бизнес и смятам да се упражнявам и да си правя домашните на него. Според вас това дали е добра идея? Едно от нещата, което ми притеснява е, че нямам достъп до кода на сайта и няма да мога да правя SЕО оптимизацията или поне не напълно, а само AdWords и facebook реклама. Не, че мога да програмирам :) Естествено имам пълен достъп до администраторкия панел. Силно се съмнявам и, че фирмата, която е направила сайта и хоства магазина ще ми даде такъв достъп до кода. Основателни ли са притесненията ми или няма да ми трябва чак такъв достъп до страницата, за да се упражнявам за курса?

0
Digital Marketing & SEO 14/05/2016 13:45:51
golearnweb avatar golearnweb 37 Точки

Щом баща ти е купил магазина, хостинг компанията са ДЛЪЖНИ да ти дадат достъп по FTP и CPanel username + passwords; За мен лично SEO-то е комбинация между on-page SEO (80%) и off-page SEO (20%) - така че е добре да се барне магазина за titles, скорост, security, дизайн, etc.; Иначе курса на NetPeak досега наистина е доста полезен :-) Дано да поразнищят тези FB реклами по-подробно...

1
kuncheva22 avatar kuncheva22 40 Точки

Здравейте, 

Дори да нямате достъп, за да направите курсовия си проект е нужно да опишете проблемите и как те могат да се разрешат. Доста от присъстващите на курса нямат собствен сайт, но това както споменахме не е повод за притеснение. След като анализирате сайта на баща си, ще може след курса да го оптимизирате. 

Поздрави.

0