Loading...
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

Hayvan numbers problem

Колеги, реших задачката по малко поразличен  начин (по - нърдски), но нещо не ми излизат всичките тестове в системата, вече цяла сутрин сиблъскам главата, но не мога да си открия грешката и малко помощ няма да ми е излишна :) Ето го и кода:

http://pastebin.com/hs8pgWBx

Тагове:
1
Programming Basics
Anonymous:
Solved. Topic Closed.
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки
Best Answer

Привет, предполагам е заради условието, което си чел, на изпита го бяха сбъркали и мисля, че после в системата остана непоправено.

Та първите 4 теста гърмят от:

20 ред:

if (abc < def && def < ghi

трябва да се превърне в:

if (abc <= def && def <= ghi

Остава още един, ще те информирам ако го разнищя :)

EDIT:

Последния тест гърми от if проверката в метода isAllowedNumber, условието не е да са различни от 0, а да са между 5-9 по този начин примерно:

if (thirdDigit >=5 && secondDigit >=5 && thirdDigit >= 5)
{
isAllowed = true;
}

2
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

Много ти благодаря за изчерпателния и бърз отговор smile

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.