Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Tech module - интензивна програма - лайв стрийминг за онлайн студентите.

Здравейте,

Прегледах програмата на Tech module-а и изглежда доста интензивна - лекции от вторник до петък. Няма да е зле да има лайв стрийминг за онлайн хората паралелно със записа на видеото. Така няма да се чака видеото да се качва, иначе, според мен, ще настане един малък ад с домашните, особено за тези, които ходят на работа.

5
Предложения и проблеми 16/05/2016 13:13:21
sholeto avatar sholeto 93 Точки

Само идва един момент, в който трейнърите освен за запис на екрана, трябва да се грижат и за стрийм. То и сега понякога си имат достатъчно главоболия със записите - представи си какво ще стане ако трябва и да стриймват. Поне докато не се наемат отделно хора, които да се грижат за тези неща, едва ли ще е възможно. A предполагам това не е добра финансова инвестиция за SoftUni, поне за момента. Освен ако не искате да вдигнат таксите, че да си покриват тези разходи. :)

Все пак не съм от екипа им и това е моето мнение. Ако някой друг има различно виждане, няма да се сърдя да ме поправи. :D

0
annsta avatar annsta 305 Точки

Не е чак толкова интензивно. Лекциите са само в 2 дена от седмицата - вторник и четвъртък. В другите дни са само упражнения.

0
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Нямам никаква представа за техническата част на стрийминга, а и не знаех, че трябва някакъв екип от хора за видеата.

Annsta е права - само 2 дена има лекции. Така нещата изглеждат малко по-леки и вече само мога да спекулирам, но при това полужения явно онлайн хората ще се упражняват сами с домашни в дните за упражнения, докато присъствените ходят в Softuni и може би няма да има други домашни.

Въпреки всичко онлайн студентите често губят по 1 ден, заради качването на видеото.

0
16/05/2016 13:50:52
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Доколкото разбрах вече няма да има задължителни домашни, реално упражненията ще ги заместват. Така и за онлайн студентите ще е ок, просто ще се движат с ден закъснение, но като няма срок за домашни, това няма да е проблем.

1
16/05/2016 13:53:10
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Има смисъл в това имайки предвид, че някои хора си знаят материала и само минават през Софтуни за тапията. За останалите вече им е пределно ясно, че без домашни няма да стане така, че и да не са задължителни по-добре да си ги правят. Така цялата оценка идва от изпита без бонусчета. Звучи релевантно имайки предвид целите на Софтуни 3.0. Дано да е така, на мен ми звучи добре.

0
16/05/2016 14:03:02