Loading...
rado84 avatar rado84 1 Точки

Поява на непоискани двойни и тройни постове

От време на време, а и току-що също, пиша си коментара, натискам бутона и когато страницата зареди, виждам, че са излезли 2 еднакви поста, а нерядко са и 3. Явно нещо не е наред с форума. За съжаление не мога да ви предоставя стъпки за пресъздаване, защото се случва на случаен принцип.

Друго, което искам да ви кажа - не знам на чий сървър се хоства softuni.bg, но ще е добре да си чекнете и сървъра, защото винаги след 19:00 ч. (преди 19:00 лети) започва много здраво да бози и чакам цифра време да ми зареди страницата. Не е от интернета ми, защото всичко останало си върви нормално и единствено softuni.bg мисли по 5 часа. Вчера по време на вечерната лекция беше същата история, но понеже тогава бях в самата лекция, ползвайки компютър на СофтУни, го отдадох на скапан интернет доставчик. Но явно проблемът не е в интернет доставчика, а в нещо друго и вероятно сървърът започва да се задъхва по някое време.

Тагове:
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

До сега при мен никога не ми се е случвало да ми излезът повече от един коментар. Със страницата нямам никави проблеми, и през ноща влизам и през деня и никога не ми е зареждало бавно, Мисля, че проблема не е от сървъра, ако беше от там и при мен ще имаше проблеми.

1
16/05/2016 19:25:07

Не знам. Ама Април месец, когато се записвах за курса, нямаше такива проблеми. Откакто курсът започна, вечерно време е късмет да успея да вляза и в момента това мнение дори не съм сигурен дали ще успея да го постна.

-1

Спред мен проблема ти идва или от лаптопа или от интернета. едно от двете е. Аз от януари месец съм постоянно в сайта на Софтуни и до сега проблеми не съм имал.

0
16/05/2016 19:52:42

Лаптоп не ползвам. Не съм им фен на лаптопите по принцип.

-1

Как така не ползваш лаптоп. Взимай си лаптоп, програмист без лаптоп-някак си страмно ми звучи. Все едно войник без пушка, същото е.

0
YavorSpassov+deleted! avatar YavorSpassov+deleted! 133 Точки

Вчера ми се случи същото, но след refresh, дублираният пост изчезна. Нямам представа от какво се получава, но и не го считам за голям проблем.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.