Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

Избор на група за упражненията

Здравейте, колеги!

Получих мейл за избор на група за упражненията за курса, предполгавам вие също. Но стигам до там само да избера коя група ще посещавам, без опцията за записване. И при вас ли е така или поблемът е при мен? Избирам групата, но не мога да се запиша и в момента, в който изляза от страницата, изборът ми не се запазва.

0
Programming Fundamentals
LittleZombie:
Problem solved!
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Да снощи и при мен беше така, днес не съм пробвам, мога да избера група но не и да се запиша за нея, и реших направо да дойда за избраната от мен група и да не чаквам записване...

0
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

Исках да се запиша за втора група, но то все си стои на първа. В такъв случай, като се чекирам, ще ми бъде ли зачетено присъствието?

0
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Ами аз мисля че, присъствията по зали нещо не работят, защото като си вляза в профила на присъствия и всички пъти ме е отчело в Open Source, а пък аз там занятия изобщо не съм имал, така че чекирането е просто, че си била, явно няма значение къде.

0
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

Това е така поради причината, че има само един апарат за чекиране, който е настроен за Open Source залата и няма как да знае ние в коя зала сме. Но идеята ми беше за чекирането по час, дали има значение за коя група сме записани и в колко часа се чекираме? Например ако съм първа група, но успея да отида за втора или забравим да се чекираме с идването и се чекираме по-късно.

0
18/05/2016 13:02:17
evgenikolov avatar evgenikolov 304 Точки

Решението за момента е да се отпишеш и от групите за лекции и чак като и 4те опции са отписани, бутона се появява и можеш да избереш всички и да се запишеш.

3
kikuzmanov avatar kikuzmanov 6 Точки

Стана. Сам никога нямаше да се сетя. indecision

0
ralitsa_d avatar ralitsa_d 171 Точки

Вчера  на лекцията споменаха, че записването за групи все още не е активно, вероятно още се работи по него. Преди да сме записани в определена група, можем да се чекваме във всяка група, която посетим. След като се запишем ще се чекваме само за групата, в която сме записани.

2