Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Tatyana avatar Tatyana 99 Точки

Относно отборния проект Advanced C#

Моля от ръководството на курса да бъде обяснено: 

1. Ще има ли записване за отборен проект или всички ще бъдат разпределени в групи по 10 човека.

2. Със записване или без - кога ще се случи това разпределение .

3. Къде да търсим своите съотборници - както преди в Профил - Екипна работа, нали? Там обикновено са изброени членовете на отбора.

Вчера на лекцията разбрах, че има нова идея - отборите да бъдат едни и същи до края на нивото C# Fundamentals, т.е. ще правим заедно проекти по Advanced C#, C# OOP и Advanced OOP C#. Като това всъщност ще е един проект, който ще бъде непрекъснато усъвършенстван и разширяван.

2
C# Advanced
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Здравей Татяна,

 

Ще има записване за отборен проект. Записването ще бъде пуснато в Петък следобед (утре) и ще трае 1 седмица. След което измежду всички записали се ще разпределим отбори от по 10 човека. Ще намерите своите съотборници след края на записването в Профил - Отбори.

Отборите ще се запазят до края на модула и ще правят един и същ проект, който ще усъвършенстват от към функционалност и нов материал с всеки курс. На края на всеки курс ще презентирате какво сте направили до момента и ще споменете вашите бъдещи планове, които ще изпълните в следващия курс.

 

Поздрави,

Иван

2
Tatyana avatar Tatyana 99 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор. Надявам се да е полезен за всички недоразбрали. :) Аз ще пропусна лекцията в петък, защото ще пътувам, и исках да разбера нещата предварително.

0
kaloyannikov avatar kaloyannikov 531 Точки

Т.е хора които са минали Java fundamentals / C# сега трябва да запишем екипния проект тъй като ще бъде един и същ до края на модула? 

0
maria_ruskova avatar maria_ruskova 15 Точки

Здравейте!

Аз съм правила екипен проект по ООП на предишния курс, но не съм се явявала на изпит. Бонусите важат ли още? Разбрах, че важат до първата поправка, но не ми стана ясно до първата официална или до първата, на която се явиш?

0