Най-задълбочената програма по софтуерно инженерство в България
Loading...
+ Нов въпрос
mishaella avatar mishaella 13 Точки

курсов проект

Здравейте, имам въпрос относно проекта. Видях , че при курса от миналата година имат задание на проекта, а при нас не виждам такова. Може би аз не намирам инструкциите или още не са качени. Въпросът ми е дали ще имаме задание и дали ще прилича на това от миналата година.

Благодаря!

0
Digital Marketing & SEO
galinov avatar galinov 63 Точки

Здравейте,
курсовият проект е както миналата година да имате всички добашни :)

Поздрави!

0
a.angelova avatar a.angelova 0 Точки

Здравейте, 

аз доста позакъснях с домашните и тепърва ще започвам да ги обработвам. Най-вероятно съм пропуснала, но къде трябва да ги изпратя? Или директно при представянето на курсовият проект?

Както и - има ли някакви ограничения за страници? Някакви изисквания за шрифт и оформление?

Благодаря предварително.

0
kuncheva22 avatar kuncheva22 40 Точки

Здравейте, 

Няма значение, че сега започвате с домашните, както и миналата година, крайният изпит, ще бъде устен, по време на него ще разкажете подробно как сте разработили всяко едно домашно и защо е било нужно изработката му (как това нещо ще подобри сайта Ви и защо). Нямаме изисквания за шрифт, страници и оформление. Ако ще Ви е по-лесно може да изготвите презентация, по която да разказвате. По време на изпита, изпитващият може да поиска от Вас, да покажете всяка една от работите си, така че е необходимо, те да са или със Вас на флашка, или качение в Google Drive, за да може да ги видим. 

Лек ден!

0
mishaella avatar mishaella 13 Точки

Здравейте,

бяхте казали, че ще качите файл, на който да се запишат тези, които искат да се явят онлайн на изпита. Вече остават 2 седмици до изпита и искам да попитам кога ще има такъв файл и дали всички ще се явяваме на 2-ри? 

0
alexandra_ruseva avatar alexandra_ruseva 24 Точки

Аз няма да бъда в България на 02.07, а съм платила за явяване на изпит, мога да ли да защитя проекта си предварително, до 30.06?

1
Elenamailer avatar Elenamailer 4 Точки

Александра, аз също като теб се интересувам от този въпрос, налага се да пътувам на 02,.

1