Loading...
SmileMaker avatar SmileMaker 0 Точки

Грешка в Judge системата относно домашното Programing-Basics-Simple-Calculations oт 15.05.2016г.

Здравейте!

Първо искам да се извиня ако съм пуснал въпроса на неподходящо място.
Въпроса ми е следния на две от задачите в домашното (Greeting by Name и Concatenate Data) Judge системата винаги ми дава 0 точки относно резултата след проверката.
Бих искал да помоля да се погледнат проверките в системата за съответните задачи дали няма някоя грешка.
Благодаря!

Тагове:
0
Programming Basics
TeodorDimitrov89 avatar TeodorDimitrov89 264 Точки

Можеш ли да си дадеш кода примерно в Pasterbin.

1

Toва са решенията и на двете задачи.

Concatenate Data -> http://pastebin.com/5xzRCx3R

Greeting by Name -> http://pastebin.com/s77Lb8Nx

0
MariyanMlechenkov avatar MariyanMlechenkov 29 Точки

2ри пример - след запетаята изтрий интервала и пак го сложи със space, нещо там има проблем и си дава 100%

0
TeodorDimitrov89 avatar TeodorDimitrov89 264 Точки

След като пуснеш решението  в дясно пише детайли или details цъкаш на него и ти показва къде са ти грешките.

Я направи всички променливи string или var  за Concatenate Data

0
20/05/2016 00:37:14
rado84 avatar rado84 1 Точки

Няма грешка в Джъдж, а ти нещо си объркал. Тази задача я реших от втория опит с малко помощ от Ментора. Бях пропуснал да изброя променливите след текста за изписване. И след втория опит ми даде 100 точки. Ето ти моето решение и го сравни с твоето.

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace connect_names_numbers
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            var firstName = Console.ReadLine();
            var lastName = Console.ReadLine();
            var age = Console.ReadLine();
            var city = Console.ReadLine();
            Console.WriteLine("You are {0} {1}, a {2}-years old person from {3}.", firstName,lastName,age,city);
        }
    }
}

1

Според мен има проблем, тъй като решението на задачата ми е същото с малко изключение. 

0
MariyanMlechenkov avatar MariyanMlechenkov 29 Точки

Проблема и на 2те ти е от spaces...Да не си направил нещо copy/paste. Отделно на 2ри пример нямаш точка накрая.

Махни ги и ги наслагай пак :) 

0
20/05/2016 00:40:44
rado84 avatar rado84 1 Точки

@Mariyan, ако това се отнасяше за мен - моето решение, което пейстнах по-горе, е одобрено със 100/100 точки в Джъдж, така че няма какво да му махам или слагам.

@SmileMaker, ми дай да го видим това твое решение! Без да видим какъв ти е кодът, няма как да ти кажем. И боб да хвърляме, пак няма да успем.

0
20/05/2016 01:04:11
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Здравей,

На задачата Concatenate Data си изпуснал една точка накрая на изречението и от там ти идва грешката. А Greeting by Name ти е вярна дава си 100/100

0
borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

Здравей, обясних точно къде е проблема, но те сметнаха че е от някакви интервали, не знам в случая за какви интервали говорят, Аз съм ги решавал тези задачи по 5 пъти най малко и като видях кода веднага отгрих разликите. тествах ги и в Judge за по сигурно и задачата Greeting by Name е вярна, може би колегата я е пействал на друга задача, и на мен ми се е случвало да объркам задачите и да се чудя какво става, защо дава грешка. А на задачата Concatenate Data, само добавяш една точка, без никакви интервали да слагаш и махаш и Judge ти дава 100/100.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.