Loading...
tuboythers avatar tuboythers 4 Точки

Проблем с упражненията/домашните

Здравейте, записан съм за курса и си следя и решавам упражненията, но не мога да се ориентирам, в страницата на файловете пише, че са упражнения, има графа Домашни и пише, че няма домашни. Та основния ми проблем е, имам ли домашно, което трябва да кача и къде да го кача. Благодаря предварително!

Тагове:
0
Programming Fundamentals
DimiTVP avatar DimiTVP 54 Точки
Best Answer

Домашните вече няма да са както бяха преди. Домашните се качават вече в Judge системат. За този курс се качват тук: 
https://judge.softuni.bg/Contests#!/List/ByCategory/17/Programming-Fundamentals
Домашните са упражненията от изминалия ден(изминалата лекция).

0
21/05/2016 22:05:22

Ясно. Благодаря ти за бързия отговор.

0
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

Домашните са в judge системата. Всички задачи, които решаваш влизай в judge пускаш ги там и си вземаш 100 точки. Това е засега с домашните. Наков каза, че технически няма да следят за срокове. Срок на домашната е до края евентуално на модула.

0
amb1tionz avatar amb1tionz 2 Точки

Реално домашните са ни задачите от всяка една лекция и упражнение. Нерешените задачи остават за домашно. Всички задачи са в jungle-a, а условията им ги има както в jungle-a, така и в страницата на курса. Надявам се да съм бил полезен.

0

Много интересно се е получило с тези домшани и judge системата. А получават ли се допълнителни кредити с автоматизираната система за оценяване или тя е просто за нас ? 

0
smu4k avatar smu4k 34 Точки

накрая ще получиш до 10% от тези Упражнения(домашни)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.