Чакам заснетото от екрана от 4 лекция Уеб анализ - от видеото с камерата нищо не се вижда, лекторката си мрънка и трябва да се хвърля боб за какво се говори
Колеги, моля качете и другото видео иначе няма ориентиране къде се ходи какво се прави. На повечето хора които са работили с Аналитикс може да им е ясно, но на другите дето се са пипали вкл на мен ни е много тегаво.
Здравейте колеги,
Съгласен съм с вас. Мисля, обаче, че въпросът трябва да бъде разгледан по-общо и се надявам някой от организаторите и лекторите да прочете темата.
Със сигурност всички лектори са професионалисти и разбират от темата, за която говорят, но смятам, че трябва да се подготвят и за самото поднасяне на информацията. Случва се лекторите да препускат из материала или да не довършват мислите си, често има огромни паузи, запълнени с безкрайно скролване из презентацията или опциите на аналитикс (примерно). На живо може да не прави голямо впечатление, но когато си онлайн и се опитваш да научиш или чуеш нещо, това е адски дразнещо и изморително. Първата лекция - на Воробьов, беше много добра и лесно разбираема!
Най-лесното - говорете високо и повтаряйте въпросите, които получавате от курсистите в залата, моля ви :) Благодарим!
Поздрави,
Калоян
Здравейте,
вече е качено видеото от екрана. Стараем се максилано да подобри качеството на лекциите.
Благодарим за обратната връзка.