Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
milenborisov avatar milenborisov 0 Точки

Unity 3D

Добър ден, интересувам се кога отново ще бъде организиран този курс след като изпита е минал през април. записах се на курса за 3D анимация в игралната индустрия, много искам да се занимавам с разработка на игри и казаха че 3D Unity  е основата на всичко.

Тагове:
0
Unity 3D
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

За това кога ще има нов курс, най-вероятно следващата година.

Относно това че искаш да правиш игри това не е лесна работа. Ако ще работи за някоя компания, работодателят ти ще иска да можеш да правиш само едно нещо. Само да изброя някой работни позиции: програмист, аниматор, аудио инженер, дизайнер, QA тестър и др. Ако отидеш да работиш като програмист не очаквай да правиш нещо друго освен да програмираш, независимо дали знаеш как се прави анимация или нещо друго.

Но може би искаш да си инди девелопър. Това означава да правиш повечето неща сам. Има много сайтове от където ще можеш да си свалиш безплатно всякакви 3D модели, звуци, музика и др. Но за да можеш да ги накараш тези неща да роботят заедно, ще тряба задължително да се научиш да програмираш. Знай че първата ти игра може да не е перфектна но нещата които си научил докато си я правил ще бъдат от полза за следващата.

Един съвет от мен. Почни с нещо малко и просто. Аз направих тази грешка защото това което бях започнал да правя беше твърде амбициозно за мойте знания. Накрая се получи една грозна, недовършена, скучна игра на която кодът и беше станала на пълно мазало.

2
milenborisov avatar milenborisov 0 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор. Аз се колебая между анимация и дизайн, много бих искал да се науча на едно от тези две неща и да работя за wargaming това ми е крайната цел. Като гледам си запознат в тази сфера, можеш ли по конкретно да ми обясниш какво прави аниматора и дизайнера. Аз четох в сайта на blizzard и там има обяви за работа Art&Animation и Design, но ми се струва че там са описани на според това което искат те. Иначе сега съм записал курса по програмиране basics

0
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

По-добре виж тези четири клипчета. Цък.

0
rado84 avatar rado84 1 Точки

За първи път виждам човек, който да иска да го псуват. А работата във FartGaming ще ти донесе основно това - от страна на играчите.

0