Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Birje avatar Birje 2 Точки

Нов курсист

Здравейте,

Записах се на курса преди няколко дни и държа да положа изпит за издаване не сертификат. Въпросът е, че допускането до изпит се извършва на базата на оценки върху предадени домашни. 

Тъй като съм изпуснал сроковете за първите 4 домашни, възможно ли е да се посочи алтернативен метод, с който да изпратя изпълнените задачи? 

Готов съм да чуя и предложения за други варианти!

Благодаря предварително! 

Тагове:
1
Digital Marketing & SEO
golearnweb avatar golearnweb 37 Точки

Доколкото знам колега, домашните не ги проверява никой; Но трябва да се правят тъй като изпитът + издаването на сертификат ще е върху тях; Т.е. намирането на ключови думи + формирането на семантично ядро за сайта ти + останалите бъдещи домашни сумарно ще оформят оценката ти за издаването на сертификат и полагането на успешен изпит.

0
Birje avatar Birje 2 Точки

Благодаря за отговора! И аз се чудех как се проверяват по 2000 домашни на седмица :D

В такъв случай да разбирам, че домашното се проверява само на полагащи изпит? Ако "не", то тогава как се образуват сумарна оценка за сертификат и полагането на изпита, ако не бъдат проверени? 

 

0
kuncheva22 avatar kuncheva22 40 Точки

Здравейте,

Домашните са Вашия изпит. В деня на изпита, Вие ще представите какво сте направили по време на курса. Ще покажете всичките си домашни и ще разкажете как сте ги направили и защо сте ги направили. Затова за нас не е важно дали сте успели да го напишете за една седмица или Ви е било необходимо повече време, важно е на защитата Вие да представите пълен файл и да може да аргументирате отговорите си. 

0
KristinaHodulova avatar KristinaHodulova 1 Точки

Здравейте! Интересува ме дали това представяне ще бъде публично и каква ще бъде неговата продължителност? Ще се радвам на Вашия отговор! :)

0