Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
rositsach avatar rositsach -19 Точки

видео лекции

Здравейте,

Бихте ли могли, преди да се качи лекцията, да се прегледа и да се изрежат почивките и времето през което реално лектора не обяснява нищо, което може да се проследи от гледащите видеото?

Много досадно и загуба на време за онлайн студентите е да превъртат напред-назад и да търсят къде реално е лекцията….

Обезкуражаващо е някак си да отвориш и видиш лекция от 3 часа и нещо, като реално инфото е не повече от час и половина, два.

Същия лектор правеше това и на курса по Linux, би могъл да спира записа, когато не преподава, както правят другите му колеги.

А относно отговорът му, че няма време в следващите 2 седмици да запише 2 часа лекция и ни изпраща да си търсим в интернет, смятах да сложа минус, но ще се въздържа…

-1
C++ Programming
gdurankiev avatar gdurankiev 982 Точки

Здравейте, 

Хората от екипа ни, които са отговорни за видео ресурсите се опитват да изрежат ненужните части от всяко видео, но не могат да смогнат на темпото когато има 3-4 лекции на ден. От друга страна всички искат ресурсите да са готови още на същия или следващия ден, което не оставя много време за обработка. Преглеждането на 3-4 часа лекция за почивки и други ненужни на онлайн студентите неща също е времеемък процес. 

В случая с камерите проблемът е, че не можем да разчитаме на лекторите да пускат и спират камерите и да не забравят едното от двете. Не можем да сме сигурни, че няма да забравят да пуснат камерата след почивка или изобщо за лекцията. 

Относно записването на видеа от екрана - почти съм сигурен, че голяма част от лекторите спират през почивките. 

Благдарим ви за предложението - знаем за този проблем и се стараем да го отстраним възможно най-бързо и ефикасно. :)

1