Присъствия с други групи
Ако ни се случи да не можем да си отидем на лекцията на записаната група, а отидем на съответната и такaва в друг ден, зачита ли ни се присъствието :?
Ако ни се случи да не можем да си отидем на лекцията на записаната група, а отидем на съответната и такaва в друг ден, зачита ли ни се присъствието :?
аз не съм сигурен , но тези чипове мисля,че ги направиха за да следят присъствието.. Може би по броя на чековете ще дават точки после.. Иначе още не съм видял да ни издирват по имена кого липсва.. Предполагам ,че ако си се чекнеш в ден в които не си на лекция а пропуснеш в деня в когото си се записал ще бъде едно и също :) ( Аз се чеквам като ходя и на подготовката за изпита , лекциите и семинарите.. Нали се следи присъствието ;д ) ;д Поздрави ;)
Ще помоля някой от екипа да каже какво точно да правиме с тези чипове, защото явно на никой не му е напълно ясно.
Да се чекваме само при влизане ли, или и при излизане?Само на лекция ли, или и на семинари?Какво става да речем ако отида и се чекна в 14:00 а лекцията започва в 18:00 - такива работи :)