Вече съм на лаптоп и не ми дава да инсталирам visual studio 2015
имам вече лаптоп но имам проблем защо не ми дава да инсталирам visual studio 2015 характеристикатата на лаптопа е intelpentium- 2.20; ram 2GB video 256 защо не ми дава ако знаете как моля помогнете ми изостанал съм много със матреала ???
EDIT: Темата беше преместена в адекватния раздел.
Това "яде" 60 мегабайта РАМ, така че и 2 ГБ са му напълно достатъчни - 1 за ОС и останалото бонус. Плочките РАМ за такова дъно като неговото вече не са никак евтини. Ако изобщо намери, ще са 18-та употреба и ще струват майка си и баща си.
А мултиядрен процесор ще му трябва, ако реши да компилира игри. За Основи на програмирането и за компилиране на обикновени GUI приложения ще му стигне и едноядреният, който е споменал по-горе. Ако не друго, този релийз ще му свърши работа, за да навакса с материала и докато си намери не толкова древен лаптоп.
Специално заради тази тема пробвах Preview релийза на компа на сестра ми (настолен, не лаптоп) - двуядрен интел на 2GHz с "гигантските" 512 КБ кеш, 2GB DDR3, Windows 7 x64 (версия от 2015 г.) и няк'ва умрела 256-мегабайтова видеокарта, чийто модел вече не помня. Инсталира си се без проблем и си работи (компилира) без проблем.
Долната снимка със заетата памет от VS 15 Preview е от моя компютър, но и на сестриния харчеше почти толкова.