Loading...
alekz avatar alekz 7 Точки

Срока на домашното Storage, RAID,Partitioning - защо се промени

Здравейте колеги от softuni

Имам въпрос за домашното. В лекцията Sto казва, че домашното ще бъде до края на тази седмица - тоест до 25-26 Октомври. Вчера като влизах в системата срока беше точно такъв, обаче днес влизам да изпратя домашно и вече пише срокът за домашното е изтекъл. Мога да предам домашно за лекцията Filesystems с крайна дата 30-ти Октомври

Ако съм объркал моля да ме извините - но съм почти сигурен, че снощи по време на лекцията на Мариан дата за изтичане на домашното беше по-дълго.

4
Linux Курсове 24/10/2014 11:07:09
Petya avatar Petya 2461 Точки

Здравейте,

Срокът за предаване на домашното за лекцията Storage, RAID, Partitioning е 26 октомври, 23:59 ч.

4
alekz avatar alekz 7 Точки

Благодаря за бързата реакция! :)

0
veselanch avatar veselanch 0 Точки

Здравейте!

Имам въпрос, във Втората лекция  "FileSystems" на курса "Linux System Administration", има обявен срok за подаване на домашното -30.10.2014г. ,но засега  не виждам обявено домашно при материалите на лекцията. Може би грешката е моя и не гледам  където трябва, може ли да ми кажете как стоят нещата?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.