Възможен транспорт до SoftUni в град София
Здравейте,
Надявам се да не се повтаря темата, порових и нищо не открих. Някой може ли да ми сподели, от Софийския университет или някаде около него, примерно бившето министерство на спорта или някъде другаде в този район, с какъв транспорт мога да се предвижа до сградата на SoftUni и горе долу за колко време се стига.
На работа съм до 17:30 и затова записах online, много ще съм благодарен на някой от колегите, които са присъствено да споделят, с какъв транспорт се придвижват, за да си направя сметка дали поне за някой семинар ще успея да се пласирам. Благодаря.
Слизаш на спирка "ул. Макгахан" вървиш по тротоара в посоката, в която се движи тролея около 20 секунди докато видиш магазин "Фантастико", от там тръгваш надясно по една малка уличка, която минава покрай едно бистро "Хаджи Митко". Улицата се влиза в "ул. Ангел Войвода" след още 30-40 сек ходене (ще те ориентира, че си на тази улица, като видиш спирка с име "ул. Златица" на автобус 85/285). Вървиш по улицата докато стигнеш светофар и перпендикулярна улица, чиито платна са разделени с мантинела - ул. Васил Кънчев. По нея завиваш наляво и ще стигнеш до университета.
Връщането - абсолютно същия маршрут, само че на обратно. Хващаш тролея от същата спирка, на която си слязал. Следващата му спирка е "Ж.К. Хаджи Димитър", която се пада де факто последна и съответно първа спирка за Линии №№2 и 4, от там продължава по маршрута си обратно към Ж.К. Дружба-2 (и съответно Ж.К. Бъкстон за Линия №2)
Благодаря. При такова обяснение няма как да се объркам :)