Loading...
quickben avatar quickben 966 Точки

Добра книга за въведение в JavaScript? V2

Колеги да препоръчате една хубава дебела книга за JavaScript?

Важно ми е да е подходяща за хора без опит в езика, но в същото време да се обръща внимание на детайли и теми за напреднали.

Знам, че има много ресурси в нета където мога да намеря доста книги, но с оглед на това, че курса е по-малко от месец просто немога да си позволя да си губя времето в четене на "грешната" книга.

Мерси предварително.

Yulia: Има вече такава тема във форума: https://softuni.bg/forum/questions/details/1503

Да има такава тема, НО тя е на 5 месеца и е малко трудно да се завърже някаква дискусия в пет месечна тема, по-важно ми е да обсъдя дадено заглавие а не да видя, че то съществува.

Отделно мисля, че и за други колеги ще бъде полензо да има такава тема, допълнително името на темата не предполага, че там има такова съдържание. Моля малко да помислите преди да заключвате теми.

Защо не се заключват теми за домашни на новите курсове след като вече има такива теми на предходните курсове? (въпроса е реторичен) Homework C# Basics May & Homework C# Basis September..

Тагове:
0
JavaScript Fundamentals 04/11/2014 09:19:24
nakov:
Стара тема от 2014 г.
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Темите за домашните не се локват, защото може да има промени в структурирането на самите теми, да е махано или добавяно съдържание през отделните издания на даден курс, да е променяно вече съществуващо такова. 

Не виждам каква промяна ще има обаче в тема за книги, все пак не излизат толкова често нови такива. Там има и полезни отговори. Ако има желание - ще се заформи и там дискусия.

Yulia e права, локвайки предишната, аз локвам тази, защото също преценявам, че не е нужна. 

Послепис: Когато не сте доволни от модераторско решение, използвайте докладния бутон (така ефикасно ще таргетирате съобщение за недоволство към модераторите), или потърсете връзка с въпросния модератор, шансът тогава да бъде променено нещо е по-голям. Пускането на същата тема, макар и слабо - навява чувство на непукизъм и безпорядък.

Послепис 2: Добавих по-описателно заглавие на старата тема.

0
04/11/2014 11:27:01
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.