Ниво 2, повтаряне, поправителна сесия, студентски права
Здравейте на всички. Имах малко лични проблеми и изостанах доста с ООП и респективно JavaScript OOP и вероятно и JavaScript Apps.
В момента уча всеки ден по 5+ часа, пиша домашни, но се съмнявам да взема и този изпит както и следващия от нивото.
Въпроса ми е как точно стоят нещата с повтарянето на ниво, дали мога да повторя пак незадължителните курсове(в случая КПК), дали ми се зачитат домашни които съм дал за това ниво?
Също така нищо не намерих за поправителната сесия за ниво 2, ще съм благодарен, ако някой подаде някакво разписание.
Водя се студент в МТМ и желая да си запазя правата там, което мисля, че ми усложнява ситуацията.
Не зададох въпроса лично към СофтУни, защото мисля, че има и други, ако не в моето, то поне в близко до моето състояние.
Благодаря ти много.
Още един въпрос имам - тъй като завися от поправителната сесия, кога най-късно мога да се запиша за поправка на ниво 2?
Да разбирам, че нямам проблем със МТМ и от следващата година(октомври, до колкото знам) започвам успоредно със СофтУни обучението си и там? Всмисъл такъв, че няма да се забави следването ми там, заради забавянето с 4 месеца в СофтУни?
За миналата поправителна сесия записване за изпитите имаше непосредствено преди изпита, предполагам тази тенденция ще се запази.
А що се отнася до МТМ - не би трябвало да има проблем и да ти се забави обучението там. Като си правиш нещата, които изискват от там, всичко ще е наред.
Здравейте, искам да попитам дали при 8 месечното обучение съм като наблюдател в курсовете, защото когато вляза в някой курс за ниво 2 януари ми дава само да се запиша като наблюдател, а мисля, че бях чела че трябва да проверяваме домашни и т.н. Платила съм си нивото, така че не би трябвало това да е проблема. Благодаря предварително :)
Здравейте, при 8-месечно обучение (повтаряне на нивото) имате същите права като онлайн/присъствен студент, не като наблюдател. Просто сте платила преди малко, а системата не записва автоматично всички с плащане, трябва да се пусне заявка :) До няколко минути ще бъдете записана в курса.
Ясно. Благодаря много за бързия отговор, просто се зачудих какво става, понеже получих потвърждение за плащането на имейла и затова реших да попитам :)
Извинявам се за досаждането :)