Професионална програма
Loading...
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

Лични проекти

Здравейте колеги. Не видях друга такава тема и реших, че ще е полезно да споделяме какви проекти сме направили. Ще ги обсъждаме, ще помагаме, ще даваме идеи и тн. Ще е интересно да показваме какво сме направили и какво правим. cool

Ще си позволя да съм първи laughing


itcommunity logo

www.itcommunity.eu (IT Community) е проект, който е свързан с IT сферата. В сайта ще откриете видео уроци, които могат да Ви бъдат от полза в процеса на обучение. Посетете и нашият форум където ще дискусираме различни теми свързани с IT, ще отговаряме на вашите въпроси, ще Ви помагаме. 

Кои сме ние?

Проекта IT Community е направен с образователна цел! В сайта ще намерите подбрани и висококачествени видео уроци, които са лесно достъпни за всички. Стараем се да Ви предлагаме най-добото. Следвайки стремежа си, нашата цел е IT Community да стане единен портал, в който да помагаме на хората, както и да го направим едно добро място за общуване, разменяне на мисли, подпомагане и тн. в тази област, а не поредният безсмислен проект с неясна цел, бъдеще и информация. Всеки, който желае да участва е добре дошъл. Ще продължим да се развиваме и ще се потрудим да сме още по-полезни на хората. Всички заедно ще превърнем IT Community в по-голям мащаб с повече екстри, информация, уроци, ресурси, статии, теми и тн. Вярваме, че всички вие ще помогнете това да се случи.

Последвайте ни и се абонирайте за нас:

Facebook: https://www.facebook.com/itcommunity.eu
Google plus: https://plus.google.com/+ItcommunityEu
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnE11FG1-S8zeoP1M3QsKeQ

ПС.: Скоро и блогът ще е налиния. Дизайнът е готов и остава да го кодирам.

23
Общи приказки
krustevv avatar krustevv 0 Точки

Сайта е хубав, обаче имам едни забележки. Няма да се правя на разбирач или да ти давам оценка понеже съм "големия дизайнер", така че ще карам направо.

Твърде е голямо всичко,  шрифтовете са дребни. Ползвай нещо стандартно и нещо с ефекти. Надоло content страницата почва някак си странно, текстовете са отново бедни на ефекти, заглавието не се отличава от нормлания текст, освен по големина.

Приеми го като градивна критика, не като заяждане, понеже 99% от писалите в темата си нямат и понятие какво да гледат и тяхното мнение е average user. Късмет и ще очаквам следващ дизайн да видим как си се справил. ;)

0