SoftUni Terms and Conditions
Здравейте,
Искам да напомня на всички геймъри, Facebook маняци и прочие, че съществува един документ които сме задължени да спазваме по време на пребиваването си в СофтУни. Поправете ме ако греша, но считам за неправилно да се играят игри, да се гледат филми и да се говори по Skype по време на лекция (това са последните случаи за които се сещам). В крайна сметка всички сме дошли доброволно да се обучаваме в СофтУни и поради този факт покажете поне малко уважение към лектора, който води лекция. Не подценяваите труда на целия екип на СофтУни, той единствено заслужава уважение и адмирации!!! Не мисля, че СофтУни трябва да се превръща в компютърна зала или интернет кафе или каквото и да е различно място от това, кеото гласи името му. Ако нямате желание да научавате нещо ново всеки ден и да се срещате с хора, които имат сходни интереси с вашите, по- добре се откажете. В такъв случай не виждам смисъл да сте записани в СофтУни.
Всички, които в своя защита ще кажат че материала който се преподава го знаят от едно или друго място и затова се занимават с странични деиности ще им отговоря че винаги има какво ново да се научи. Не искам да се изтъквам с този пост по какъвто и да е било начин защото няма с какво. Не се смятам за голям програмист, разбирач и прочие, нямам дори професионален опит като програмист. Единствено имам желанието да се развивам и да помагам за развитието на средата, в която се намирам (СофтУни). Ако идвате на лекции само за да се чекирате за присъствие, по- добре се откажете от програмирането. Това че ще изкарате десет стотни повече на крайната си оценка от присъствия или преписване на домашни не би трябвало да е какъвто и да е било стимул за човек, който иска да се развива. Аз вярвам, че повечето хора в СофтУни искат да се развиват и да бъдат добри програмисти един ден, затова с минимални усилия можем всички да помогнем за надграждането на средата, която СофтУни ни предоставя за да се развиваме.
Извинявам се ако съм обидил някого с по- горе написаното. С този пост единствено целя да изразя своето собствено мнение и да предотвратя нещо, което смятам за неправилно.
Поздрави,
Владислав Хаджийски
Предполага се че щом си отишъл на лекция целта ти е да научиш нещо по време на лекцията, а не да се занимаваш с някакви странични неща, които така или иначе можеш да ги правиш по всяко друго време. Проблема който исках да изтъкна с този пост е принципен, а не да има някой който гледа другите какво правят или нещо подобно. Най- вероятно много хора са ме разбрали погрешно както и ти.
Да, най-вероятно съм те разбрал погрешно. Лично за мен щом някой не ми пречи да слушам, няма значение с какво се занимава. Всички са големи, интелигентни и мислещи хора и не мога да им кажа какво да правят на лекция или където и да било. Така мисля аз. Вече е друг въпроса, ако пречи на моето слушане и ме разконцентрира ...
Поздрави