Възможно ли е Visual Studio 2013 да се настрои да стартира web приложения на localHost
Здравейте колеги,
бих искал да попитам дали някой има предства как да настроя и въобще възможно ли е да се настрои Visual Studio да стартира index.html файловете на localhost. В момента като си направя Blanck web application и в него си направя html файл ми го стартира на адрес: file:///G:/SotUni/JS-Aplication/.../index.html, а бих искал да го стартира на localhost защото иначе не мога с иподкарвам Sammy.js и другите шокарийки, полезни за писане на апликейшъни.
Здравейте, да се включаи аз, опитвам се същото да направя, но стигам до Installed -> Templates -> Visual C# и след това нямам Web? Има само Windows и Test?
Zdravey. Sega shte pogledna. Che taka naizust ne go pomnq. Po kysno tuk li si za da go napravim online?
П.С. Извинявам се за латиницата
С кое VS си? Да не би да е по стара версия от 2013?
Засега съм тук, да :) Ще следя
2013 ми е версията
Sigirna li si che izpylnqvash stypkite kakto sym gi opisal
ами да, ... и по другия начин не става File -> и там нямам new Website
Razgledah kyde moje da greshish, no nqma kyde. Nikyde nqma samo Windows i Test. Iskash li na lichno po skype da opitame. Shte pravim neshtata ednovremenno - az sym kaizer0404
Здравейте,
Възможно е да нямате Web, защото при инсталацията на VS сте задали настройки Visual C# Development Settings.
Как може да промените настройките:
От източника може да разгледате и други варианти.