Ползването на залата на СофтУни на свободен достъп - НАСЪРЧИТЕЛНО :)
Здравейте, колеги :)
(Под колеги имам предвид колегите от Ниво#2, колегите от Ниво#1 и най-вече колегите от Ниво#0 :) )
Може би вече знаете или не, че когато залата на СофтУни не е заета за лекции, тя е отворена за свободен достъп на всички студенти на университета. Можете да идвате тук (познайте от къде ви пиша) и да решавате задачи, да гледате лекции (вземете си по едни слушалчици), да се виждате с приятели, да се запознавате с нови приятели :):):)... Лично аз много приятелства съм завързала в залата и още повече съм научила. Винаги има хора и винаги тези хора са готови да ви помогнат с коденето. Възползвайте се от това :) Най-лесно и приятно се учи в компания :)
Как да разберете кога залата е свободна? Като влезете в сайта на СофтУни и се впишете в системата, щракнете на потребителското си име. От падащото меню има "График на учебната зала".
Забележка: Дори и да има лекция, ако сте тихи и се отнасяте с уважение към колегите, няма проблем пак да идвате и да работите. Разбира се, че може да ползвате и стационарните компютри в залата - те за това са там - за да ги ползваме :) Не ги оставяйте да скучаят :)
Та така - нека следващата ни среща е в залата, на по код ;)
Не, залата няма да бъде отворена. Най-вероятно ще е в процес на местене, така че групово учене е out of the question.