Софтуерно Инженерство
Loading...
keephope avatar keephope 1 Точки

[Technical Issue] Проблем с инсталирането на VS Community

Здравейте, не успях да намеря друга такава тема, а и времето малко ме притиска, та направо към въпроса..

В additional requirments на програмата се казва, че преди да я инсталирам трябва да имам инсталиран update KB2883200, който включва други два update-a. Още при стартирането на първия update получавам error "The update is not applicable to your computer". Ако някой друг се е сблъсквал вече с този проблем, ще се радвам на малко помощ :). Благодаря предварително!!!

П.С. Честита нова година на всички и много здраве и щастие :))

Mod Edit: Моля, спазвайте правилата на форума, когато пускате нова тема. (т.9)

Тагове:
0
Общи приказки 05/01/2015 01:14:57
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

С каква ОС си?

За VS 2013 ти трябва поне уин 7. Ако си с ХР няма да стане. Ако си със 7 и нагоре, най-добре пусни Windows Update и инсталирай всичко от секцията с важни ъпдейти. Може някой друг ъпдейт да влючва каквото ти трябва, за да сложиш Visual Studio-то.

Едит: Забравих да задам въпросът, който те е попитал колегата, а той в случая е най-важен. Пусна ли инсталатора изобщо? Ако си го пуснал и нещо недоволства, че му липсва, тогава пробвай с ъпдейтите.

0
04/01/2015 20:56:36
keephope avatar keephope 1 Точки

Операционната система е Windows 8.1 Pro x64. В системните изисквания за VS community 2013 при additional requirements e посочено, че се изисква инсталирането на въпросния update KB2883200, който е в пакет с други два update-a и инструкции за точната последователност за инсталиране на 3те update-a. Установих, че ги нямам инсталирани и ги свалих mannual. Още при първия update ми се появи горепосоченият error. Пуснах инсталацията на VS без въпросния Update и ще кажа по-късно какво е станало :))

0