Търся софтуерна програма за ръководене на малко кафе
Здравейте скоро отварям малко кафене във Велико Търново и искам да пробвам от начало с някоя безплатна софтуерна програма
Предложете нещо ?
Здравейте скоро отварям малко кафене във Велико Търново и искам да пробвам от начало с някоя безплатна софтуерна програма
Предложете нещо ?
Здравейте, за какво точно става дума? Предполагам ще е някаква програма за управление на стоките?
Имам нужда от проекти, по които съм работил, които да включа в портфолиото си, съответно бих ви предложил да Ви напиша нещо по вашите нужди без да очаквам нищо в замяна ако не намерите готова алтернатива (разбира се не прекалено комплексно, но достатъчно за приличен старт). Единствено проблем би бил баркод четец, който сами трябва да си осигурите.
В профилът ми има координати, ако имате желание и нужда - потърсете ме във фейсбук или ако не ползвате оставете някаква друга връзка.
незнам за какво ще ми е нужен този четец ? Трябва ми нещо съвсем просто само да се въведат артикулите и съответно да се маркират рецепти не ми трябват възможност за работа с фискален и нефискален принтер нефискално изваждане на сметка и приключване да дневен отчет ( фискално и не фискално ) незнам дори дали това е просто за направа :D