Как да стигнем от Централна ЖП гара до СофтУни
Здравейте, може ли някой който е в час със градския транспорт да ми обясни кои автобуси да хвана от Централна ЖП Гара до местоположението на университета.
Здравейте, може ли някой който е в час със градския транспорт да ми обясни кои автобуси да хвана от Централна ЖП Гара до местоположението на университета.
А сега тъй като СофтУни се измести как се стига от Централна ЖП Гара до новата зала на ул. Тинтява?
Благодаря
Директен автобус е 413. Но според мен по-бързо е с метро - до станция Сердика, след това прекачване по линия 1 до Жолио Кюри (или Г.М. Димитров, все тая). За други удобни варианти по маршрута не се сещам.
Можете да видите и това упътване за придвижване с градски транспорт от страницата Контакти.
Маршрутка номер 5 до Метростанция Г. М. Димитров ми звучи като най-бързия вариант
Моят съвет е да ползваш метрото. Няма по-удобен транспорт от него. Не зависиш от задръстване и си под земята на топло. Спазват графика си и е на често.
413 са стари отвратителни автобуси (ако все пак не са ги заменили след последното закупуване на автобуси), на които през зимата парното ухае на сажди.
Маршрутките не ги харесвам, защото ако няма къде да седнеш е доста неудобно да се возиш.
Маршрут 5 до метростанция Г. М. Димитров ми се струва най-бързият избор. gorilla tag