Професионална програма
Loading...
alea_him avatar alea_him 128 Точки

[Exam] Unity 3D - резултати

Здравейте, имаме си вече резултати от изпита :) Чудех се, дали за дадено условие се взимат точки, само ако е изпълнено, те реално не са и много обемисти като код, но все пак ако част от задачката е изпълнена, може ли за това да се добавят точки към резултата или схемата е "всичко или нищо за задачка".

Благодаря предварително!

4
Unity 3D 13/01/2015 13:02:14
arsoman avatar arsoman 419 Точки

И аз да се включа малко. Искрени поздрави за курса, много готин, бърз и лесен инструмент за разработка на игри, с огромни възможности! Беше много полезно да се види и научи, получих отговори на доста въпроси от сорта, кое как се прави, как са го направили и т.н. Изпита беше много приятен, имаше доста уловки, като например че Unity работи с float и малко се дъни на if-условия, ако разчиташ на точно число, това ми отне половин час да го разбера... Иначе искрени поздравления за желанието и начина на преподаване, само малка препоръка, ако има друг такъв курс:

 - моля удължете времетраенето и преподадения материал, лесно се учи и човек ако се занимае малко, му се иска все повече неща да види, особено секцията с анимации ми се стори като недостатъчна, също и специфичното понятие pool, което го имаше на изпита за предварително зареждане на списък с обекти, които после се викат на сцената с променен state, вместо да се инстанцират нови обекти.

 - малко повече примери с колизии и ray-casts.

Благодарности за научения материал, много е "зарибяващо"!

2