Професионална програма
Loading...
TsvetozarNikolov avatar TsvetozarNikolov 22 Точки

Обучение НИВО1

Здравейте, как се планира да се провеждат обученията на ниво1, за издържалите приемният изпит.Лекции всеки ден ли ще бъдат и по колко часа и какъв ще е срока за подаване на домашните. За тези които за онлайн и нямат познания, а сега се учат, но пък са и на работа времето ще има ли достатъчно?
Тагове:
2
Въпроси за SoftUni
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

С тези отговори и коментари и мен ме объркахте малко, затова се разрових из лекциите и открих следната схема, според която ще има 2 пъти лекции по програмиране и през една седмица ще има за работа в екип. Ето тук Наков обяснява подробно. Може да превъртите и леко напред, където се показва друга табличка, ще видите, че на 2-ро и 3-то ниво ще има по 4 лекции седмично, а там е вероятно да има и по няколко избирателни курса.


Но както и да е... мисля, че за тези, които са онлайн, натовареността за ниво#1 излиза да е същата както сега, с единствената разлика, че времето ще е по-малко, защото няма да има толкова голям интервал от дни (и седмици) между лекциите и изпита (както май ще се получи сега.)

И независимо колко ще е натоварено, комбинацията от "начинаещ", "работещ" и "онлайн" е... фатална, колкото и тъжно да звучи. Наистина. От теб зависи, но ако програмирането е това, с което наистина искаш да се занимаваш, не чакай да излязат лекциите, не чакай да стане напечено с крайни срокове, върви една идея напред и може и да успееш да се пребориш с това ограничено време... успех!

4
TsvetozarNikolov avatar TsvetozarNikolov 22 Точки

Благодаря за видеото от информационният ден. Разбрах това което ми трябваше. Желая ти успех в обучението  :-)

0