Ниво #3 - Въпроси, очаквания, програма ?! ...
Здравейте на всички.
Потърсих малко из форума, но никъде не можах да намеря каквато и да било информация за ниво 3(не знам, може и аз да не съм го видял).
Ще може ли някой от екипа на СофтУни да уточни каква точно ЩЕ Е програмата за ниво 3, тъй като за сега нищо, което е било обявено е било спазено
Също ще е супер, ако се споделят и някакви други полезни благинки или каквито и да било други неща, които смятате, че ще има за хората решили да продължат.
... в този ред на мисли - ще сглобявате ли QA Fast Track, както беше споменато в последната лекция от КПК курса .... като цяло, излейте си душата :)
Здравейте, а дали има вариант с тези проекти, където ще бъдат по някои от курсовете, защитите им да бъдат както AngularJS изпита, тоест онлайн защита? Това е доста удобно за онлайн-студентите и много ще се радваме, ако има такава възможност!
Изглежда, че ще бъде забавно и интересно.
А колко време е предвидено за това ниво ?
Възможно е отново да има индивидуални проекти за някой от курсовете. Дали ще бъде проект изпита или не ще се решава при започването на курса и шанса е 50/50, като това може да се случи евентуално при последните 2 курса.
Времето предвидено за нивото е около 4 месеца, но ще го обсъждаме отново. Има вариант да е малко повече от предвиденото.
А ще бъдат ли пуснати скоро нови fast-track курсове и какви?
Да наистина ще се радваме ако скоро пуснете нови fast-track курсове. Още повече ще се радваме ако има fast-track курс подобен на курса от телерик "End-to-end JavaScrpt" за JS ентусиастите.
Някъде в това сървър сайд направление може ли да има node.js поне базово?
nickpanaiotov , Направо io.js и EcmaScript 2015, нали :D
// Така де, нали учим най-новите техонологии xD
Ще има най-вероятно нещо подобно, само че малко по-напред във времето.
Добре, аз ли се бъркам или трето ниво беше замислено като съвкупност от FastTrack курсове, при което всеки сам избира какво да учи? Или това беше за някое от следващите нива?
Няма ли да се включи и FastTrack курс за Android програмиране?
Относно плащането, активно ли е то? Можем ли да платим таксите си за трето ниво? Не виждам такъв активен пакет за плащане.
Избирането на Fast track курсове по-принцип замества Ниво #4, Ниво #5 и Ниво #6.
Android Development курс най-вероятно ще има, но не мисля, че ще е скоро, евентуално след най-малко 4-5 месеца.
Днес ще бъдат пуснати плащанията за Ниво #3.
Аз искам да питам как се очертава началото на занятията. Последно не беше сигурно, дали ще бъде готова залата и дали няма да има някакви размествания на часовете за първите занятия. Предполагам, че има и други работещи или хора с ангажименти, които биха искали да знаят предварително, за да си направят програмата за седмицата.
Залата би трябвало да е готова до понеделник. Занятията ще са както са обявени по график: Понеделник и сряда от 18:00 и петък от 14:00
Петък от 14:00 ми се струва много неудобно ...
Когато се защитава проект, ще има възможност и за онлайн.
4 месеца, до края на май.
Петък 18 часа е още по-лош вариант. И двете зали са пълни вечерите.
Нещо относно програмата, защото в секцията "График на учебната зала" не пише нищо за ниво 3?
Днес ще се появи в календара програмата и за Ниво #3, и ще се разбере точно кои нива в кои зали са. Ето накратко и нагледано как ще са нещата. Качил съм и графика за курса по Бази данни https://softuni.bg/trainings/20/Databases-Feb-2015