Софтуерно Инженерство
Loading...
Nexus avatar Nexus 119 Точки

Точна информация за формирането на крайни оценки ?

Здравейте, 

Интересува ме формирането на оценките за online студентите.

Разбира се преди да попитам потърсих в форума и има достатъчно много теми по въпроса. За съжаление не намерих нито една която да казва ясно от какво се формира оценката. Повечето започват с "Според мен", "Мисля, че" и тн. На сайта има инфо само за това какви са разликите в правата на студентите.

Моля за линк ако някъде е написано точно и ясно.

На повечето места хем пише, че домашните имат отражение хем обратното. Хем имам възможност да оценявам домашни, хем реално не знам влизат ли ми в оценката. Екипната работа вероятно има отражение. 

Ясно е, че всяко нещо е полезно и повечето направени неща са само в мой + , но идеята е, че сега се чудя дали да оценя домашно или да прочета няколко страници от книгата (примерно). Казано с други думи ако не трябва да следя срокове които изтичат предпочитам да знам :).

Поздрави,

А.

 

4
Java Advanced
VyaraG avatar VyaraG 45 Точки

Здравейте :) Още едно въпросче относно изпита (макар и да не съм сигурна, че точно тук му е мястото) - задължително ли е писането под LINUX по време  на провеждането му? И, това към onsite колегите - какво IDE има инсталирано на компютрите в залата? 

 

Благодаря :)))

0
dmstoyanov avatar dmstoyanov 38 Точки

Здравей,
още в началото казаха, че по време на изпита ще е задължително да пишем под Linux. А колкото до компютрите в залата- на повечето(да не кажа на всички, защото не съм проверявал всеки компютър) има инсталирани виртуалки с Ubuntu 14.04 + Eclipse. Но все пак няма да е лошо да провериш преди изпита дали всичко е наред с машината.

1