[Homework] C# Basics - Introduction to programming - оценка на домашно, невъзможно отваряне?
Здравейте,
в момента оценявам домашни работи на колеги. В настоящата домашна колегата е качил само файла: "Intro-Programming-Homework.sln" и никакви други файлове, свързани с програмите.
Когато се опитам да го отворя, на всички проекти ми излиза "Hello, CSharp (unavailable), CurrentDateTime (unavailable) и нищо не се отваря.
Можете ли да ми помогнете? Има ли някакъв начин да стартирам файловете при положение, че е наличен само .sln файлът?
Благодаря!
Здравейте,
благодаря ви за отговорите.
Свалих отново домашното и разгледах този път в архивирания файл. Като се отвори основната папка, там си имаше освен .sln файл-а и папки за проектите. Явно аз грешно съм разархивирала първия път.
Сега обаче като се опитам да стартирам задачите, ми дава, че Source- файлът не може да бъде открит.
Можете ли да ми кажете защо се получава така? Аз и сега мога да проверя дали колегата си е направил добре домашните като пейстна кода в нов проект, но все пак.
Тъй като съм начинаеща, ще се радвам на малко ориентиране, за да знам къде греша.
Благодаря!
П.С. За по-ясно - ето как изглежда грешката.
Колегата ти не е архивирал както трябва домашното, явно е трил някакви неща, за да спести памет, а както виждаш вместо това е създал допълнителни главоболия на проверяващите. За това казах, че е най-добре всичко да се зипне - цялата папка със solution-a и всичко останало. Демек - не е твоя вината.