Въведение в програмирането на С#
Днес получих въпросната книга и останах неприятно изненадан от програмния код използван в нея,който на места не се чете.
Защо сте използвали код,оцветен в различни цветове,които не се отпечатват добре върху хартия?
Днес получих въпросната книга и останах неприятно изненадан от програмния код използван в нея,който на места не се чете.
Защо сте използвали код,оцветен в различни цветове,които не се отпечатват добре върху хартия?
Здравей,
Аз също имам въпросната книга, която закупих още при самото и излизане на пазара.
Аз лично нямам проблем с кода, всичко се чете напълно безпроблемно. Сигурен/на ли си, че не е лошо копие? Понякога в печатниците стават такива грешки. Би ли предоставил/а една снимка за съпоставка?
Здрасти,
нямам основание да мисля,че е лошо копие защото както ще видиш от снимката проблема е видим само в частта с кода,обясненията дадени към него са напълно четливи.
снимка1
Съжалявам за лошото качество,по-добре в момента няма как да снимам.
Радвам се ,че писа някой който има друго копие на книгата.
Я виж дали и твоята е такава?
Не мога да преценя дали е от качеството на снимката или наистина някои букви не са се отпечатали добре.
Едно е сигурно - в моето копие всеки ред код се чете нормално без да има нужда да се напрягам. Да, самият цвят е малко по-блед от останалото, но при теб изглежда лошо отпечатано (отново, ако не е от качеството на снимката).
Отиди на мястото от където си взел книгата и попитай дали може да ти дадат друго копие за сравнение.